A Dunakeszi Rendőrkapitányság heti közbiztonsági helyzetjelentését tesszük most közzé. Emlékeznek a hétvégi autóbalesetre? Most kiderült, hogy ittasan vezett a hölgy, aki a balesetet okozta.

Október 31-én egy dunakeszi áruházból érkezett bejelentés, mivel az önkiszolgáló kasszánál egy pár nem minden terméket fizetett ki. A biztonsági őrök visszatartották, a járőrök előállították őket a Dunakeszi Rendőrkapitányságra. Lopás gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

November 2-án járőrök igazoltattak egy hajléktalan férfit, akiről kiderült, a Dunakeszi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága körözi. Mivel a bírságot nem tudta megfizetni, büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

November 3-án egy dunakeszi áruház parkolójából érkezett bejelentés, hogy egy nyitott kocsiból elloptak egy pénztárcát, benne személyes iratok, forgalmi engedély, bankkártya és 300 000 Ft. Később az eltulajdonított bankkártyáról 500 000 Ft-ot vettek le. Az ismeretlen tettes azonosítására és felkutatására a szükséges intézkedéseket megtették.

November 4-én egy, az M2 autóút melletti benzinkútnál, illetve Dunakeszi területén elfogtak 4-4, magát marokkói állampolgárnak valló külföldit. Személyazonosságukat és magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

November 4-én a Dunakeszi Önkormányzat Közterület-felügyelőitől érkezett bejelentés, hogy egy parkoló büfékocsi rendszáma és a jármű típusa nem egyezik. A rendőrök eljárást indítottak, és megtették a szükséges intézkedéseket a tettes azonosítása és felkutatása érdekében.

November 4-én érkezett bejelentés, hogy egy dunakeszi áruházban ellopták egy nő bevásárló szatyrában tartott pénztárcáját, benne 130 000 Ft. A rendőrség nyomoz, a tettes azonosítása és felkutatása érdekében a szükséges intézkedéseket megtette.

November 5-én egy olasz állampolgár tett bejelentést, hogy valahol, valamikor eltűnt a pénztárcája, benne személyes okmányai és 140 000 Ft-ja. Ismeretlen tettes ellen, lopás gyanúja miatt indult eljárás.

November 6-án délután anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A helyszínen a sofőrt megszondáztatták, melynek eredménye pozitív lett, így ittas vezetésért eljárás indult ellene.

Előző cikkValaki durván szennyezi az Óceán-árok vizét
Következő cikkJól áll a Napsugár Bölcsőde bővítése