Október 27-e, péntektől az M0-s autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán folyó burkolatfelújítási munkálatok következő ütemében újabb sávzárásra, és az M2-es autóúti csomópontban ágzárásra is kell számítani a közlekedőknek.

Október 27-31. között, péntektől keddig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a külső sávot lezárják a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. Október 28-án, szombaton reggeltől az esti órákig és október 29-én, vasárnap a délutáni órákban lezárják az M0-M2 csomópontban az M0-s autóút M3-as autópálya irányából az M2-es autóútra vezető csomóponti ágat is. A zárás ideje alatt az M3-as autópálya irányából közlekedők az M2-es autóútra közvetlenül nem tudnak majd felhajtani. Az alábbi térképen látható a pontos lezárás.

Emellett továbbra is érvényben marad várhatóan a jövő hét elejéig az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán az M2-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjai közötti szakaszon a középső sáv zárása. Aki teheti, kerülje az érintett szakaszt.

Előző cikkEgy órával többet aludhatunk
Következő cikkMegölték Bagdy Emőke fiát