Hétfőtől egy teljesen megújult felület várja azokat, akik a dunakeszi.hu oldalon szeretnének informálódni a városi hírekről, ügyintézésről, egyéb hasznos tudnivalókról.

Dióssi Csaba polgármester közösségi oldalán arra buzdítja a lakosságot, hogy keressék fel a honlapot, és írják meg az észrevételeiket. A polgármester kérdésünkre elmondta, hogy egy jól működő városnál alap, hogy haladnak a kor elvárásaival, különösen, ami a digitális felületeket illeti. Éppen ezért szükséges, hogy például a Dunakeszi Appot is folyamatosan frissítsék, és most a városi honlap megújítását is időszerűnek látták.

DUNAKESZI.HU – ÚJ ÉS FELHASZNÁLÓBARÁT! VÁROM ÉS KÖSZÖNÖM A VÉLEMÉNYEKET! 💬A napokban többen jelezték, hogy látták…

Közzétette: Dióssi Csaba – 2023. július 12., szerda

„Mindannyian ismerjük azt a bosszantó érzést, amikor egy felület nem átlátható, nehezen, lassan találunk meg rajta számunkra fontos információkat. Erre ma már senki sem ér rá.

Ezért kollégáimtól azt kértem, hogy egy friss, személyre szabható, átlátható oldalt hozzanak létre, amely igazodik a dunakesziek igényeihez.”

Dióssi Csaba polgármester

Nekünk első ránézésre tetszik, a mobiltelefonos, tabletes verzió kifejezetten átláthatóbb, mint korábban volt.

Személyre szabható lett az új városi honlap

Ami szerintünk a legjobb újítás, hogy ha regisztrálunk, egyből látjuk, ki a háziorvosunk, melyik képviselőnek panaszkodhatunk. Igaz, ez utóbbinál még több helyen felöltés alatt vannak az információk. Pontosan az ilyen visszajelzéseket várják ezen a linken.

Előző cikkA Hősök zenekar énekesnője adott koncertet a Duna-parton
Következő cikkMinden, amit a városi SNI bölcsődei felvételről tudni kell