A műsorokon és a közös gyertyagyújtáson túl az összefogás tette különlegessé a vasárnap délutánt. A REdit Szenior Örömtánc Klub tagjai minden eddiginél nagyobb összeggel támogatták a városi adománygyűjtést, amit a jelenlévőkkel együtt, közös tánccal ünnepeltek meg.

“A városi karácsonyi adománydoboz akció évek óta sikeres. A siker alatt én nem csak azt értem, hogy elegendő adomány gyűlik össze. Számomra az jelenti a legnagyobb örömöt, hogy valódi összefogással valósul meg: dunakesziek segítenek dunakeszieken. Sosem kérdés, Dunakeszi mindig összefog. Mindenki hozzáteszi, amit tud, és ettől igazán jó érzés ezt csinálni” – mondta a Postnak Szabó József önkormányzati képviselő, az akció elindítója, koordinátora.

🙏Nehéz szavakat találni akkor, amikor a REdit Szenior Örömtánc Klub tagjai és Edit Radvánszki valamennyi táncosa egyként…

Közzétette: Szabó József – Dunakeszi önkormányzati képviselő – 2023. december 10., vasárnap

230.000 forint – ennyit adtak össze Radvánszki Edit táncosai, ami rekord összegnek számít. Edit elmondta, hogy rövid ideig lehetősége volt együtt dolgozni a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársaival, így biztosan tudja, hogy volt kollégái a legjobb helyre juttatják majd el az adományt.

A közös tánc után az óvodások műsora következett, majd a református lelkész, Kadácsy Tamás gondolatai után meggyújtották a koszorú második gyertyáját is.

Kerekerdő Tagóvoda óvodásai énekeltek

Ezt követően a Bóbita Zenekar és Takács Nikolas koncertje következett.

Adventi vásár a Casalgrande téren

Jövő héten szombaton 14 órától közösségi karácsonyfa-díszítés lesz, ahová mesés díszeket készítettek a családok, majd a Ládaifia Bábszínház és a Fool Moon ad műsort a színpadon.

A műsor után a fellépő gyerekek szaloncukrot kaptak

Vasárnap az óvodások műsora és a gyertyagyújtás után Mikola Pétert és Gájer Bálintot láthatják, hallhatják a nézők.

Előző cikkEzektől a díszektől lesz igazán különleges Dunakeszi karácsonyfája
Következő cikkLepje meg a gyereket – csatlakozzon a város adományakciójához