Székely Patrícia óvodapedagógus, tagóvoda-vezető DÓHSZK Alagi Tagóvoda, dr. Domoszlai Erzsébet zenetanár, Farkas Ferenc AMI és Tolnai Márta, a Pest megyei Pedagógiai Szakszolgálat Dunakeszi Tagintézményének pszichológusa kapta meg Dunakeszin az Év pedagógusa díjat.

Ami a gyerekeknek nehéz, az most következik, hiszen az elmúlt másfél évben keveset jártak iskolába, kiszakadtak a normális közegükből – mondta Tuzson Bence országgyűlési képviselő a díj átadásakor. Dióssi Csaba polgármester ehhez azt tette hozzá, hogy talán nem véletlen, hogy az idén nem hagyományos tanárok, hanem a többi között pszichológus kapta meg az elismerést.

Székely Patrícia méltatásában kiemelték, hogy tagóvodájának pedagógiai programjával, az óvodája egészségnevelési programjának szellemiségével teljes mértékben azonosult. Nagy szerepe volt a program megírásában, és azóta is folyamatosan fejleszti azt a nevelőtestület bevonásával.

Dr. Domoszlai Erzsébet a vírushelyzet miatt bevezetett online oktatást alkalmazva is kiválóan teljesítette az idei tanévet, a jelenlegi nehéz helyzetben is sikereket ér el növendékeivel. Hosszan sorolták növendékeit, akik rangos versenyeken sikerrel szerepeltek és nyertek felvételt minőségi intézményekben.

2021-ben elismert tanárok, pedagógusok

Tolnai Márta munkájának fontosságát pedig Tuzson Bence már idézett szavai támasztották alá. Tolnai Márta azt mondta, hogy büszke a szakszolgálat teljesítményére és örömmel tölti el, hogy nyugdíjba vonulása után kapta meg az elismerést.

Előző cikkÚj növények a felújított szakorvosi rendelőnél
Következő cikkAz óvodásokat játszva tanítja az új dunakeszi társasjáték