Június 14-től kezdetét veszi az őrület, a focirajongók és a szezonális drukkerek is együtt nézik majd a meccseket és drukkolnak kedvenc csapatuknak. A dunakeszieket szabadtéri meccsnézésekre hívják a főtérre, ahol közösen szurkolhatnak majd a magyar válogatottnak és az éppen aktuális kedvencnek.

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egyszerűen Euro 2024 lesz a 17. Európa-bajnokság, amely az UEFA által szervezett, négyévente megrendezésre kerülő Európa-bajnokság a férfi labdarúgó-válogatottak számára. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban. Németország második alkalommal rendezi meg az Eb-t. A címvédő az olasz válogatott.

“Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak a foci Eb-n! Nézd te is velünk óriáskivetítőn az élő közvetítéseket a IV. Béla király főtéren berendezett szurkolói központban június 14. és július 24. között! A meccsek időpontjait folyamatosan megosztjuk veletek. A részvétel ingyenes. A büfék a közvetítések ideje alatt tartanak nyitva” – áll a programiroda felhívásában.

Az aktuális információkért kövesse be az esemény Facebook-oldalát.

Előző cikkVálasztási eredmények Dunakeszin
Következő cikkEz a nyár sem telhet el köröndi koncert nélkül