Mint korábban írtuk, Dunakeszire érkezik a nagy sikerű OMEGA musical – A gyöngyhajú lány balladája című produkció. Ami igazán különlegessé teszi majd az előadást, hogy Kóbor Léna lesz az új főszereplője a musicalnek, vagyis édesapja dalait fogja énekelni a színpadon.

Kóbor János 16 éves lánya, Kóbor Léna váltja a terhes Békefi Vikit az OMEGA musical – a Gyöngyhajú lány balladájában, akit először június 2-án láthatunk a színpadon a fertőrákosi barlangszínházban.

Kóbor Léna, forrás: Bors

A musical produkciós igazgatója, Vona Tibor elmondta, hogy Lénát már több próbán meghallgatták, szerinte “beleérett Kriszta szerepébe” – a szerepeltetése jóval több tehát puszta PR-fogásnál. 

“A közelmúltban Vona Tibor meghívására elmentünk anyuval Kassára, és megnéztük a musicalt. Bevallom, felkavart az előadás, és az élmény, amely ért. Legutóbb 2019-ben, még az Arénában hallottam Omega-dalokat apu előadásában. Nem szégyellem, elsírtam magam ott a nézőtéren. Hogy aztán gyönyörködve nézzem a darabot, azzal a tudattal: hamarosan én is szerepelhetek benne. Tudom, hogy sokan megmosolyognak, de apu mindig itt van velem. Érzem. Föntről segít, biztat, és biztos, hogy büszke rám. Miatta is csinálom. Miatta vállaltam a próbákat, a megmérettetést, és miatta állok színpadra egy Omega musicalben” – mondta Kóbor Léna a Blikknek.

Előző cikkLecsúsztak a Máték a dobogóról
Következő cikkMagyarországon a Haier – az elmúlt évek egyik legjelentősebb márkabevezetése a hazai háztartásigép-piacon