Már elkezdődött a jegyértékesítés a Dunakeszi Teátrum nyári programsorozatára. A Teátrum vezetése és Dióssi Csaba polgármester közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Dunakeszire érkezik többek között a Pál utcai fiúk és az OMEGA musical is.

Petneházy Balázs, a Teátrum igazgatója elmondta: a Teátrum folyamatos és kitartó munkájának, valamint a támogató partnerek, kifejezetten Dunakeszi Város Önkormányzata és a Kulturális és Innovációs Minisztérium pozitív hozzáállásának és támogatásának köszönhetően, a tavalyi évben sikerült elindítani a szabadtéri kulturális programsorozatukat. A sikeres kezdésnek köszönhetően 2023-ban ismét megrendezik a programsorozatukat a Katonadombon.

“A sorozat során a Teátrum olyan minőségi kulturális fellépőkkel várja a közönséget, mint például az idén 10 éves jubileumát ünneplő Bagossy Brothers Company. Közkívánatra érkezik az országos sikernek örvendő Fórum Színház a Feleség 40-nél kezdődik című házasságjavító komédiája. Nagy örömünkre sikerül elhoznunk a Pannon Várszínház Pál utcai fiúk zenés játékát és az ExperiDance Tánctársulat OMEGA musicalét Gyöngyhajú lány balladája címmel. A családok számára Halász Judit Csiribiri című örök érvényű dalokat tartalmazó műsorával készülünk” – árulta el Petneházy Balázs.

Dunakeszi kedvezmény

Kiemelte, hogy Dunakeszi lakossága számára – alkalmazkodva a városvezetési gondolatokhoz – az itt élőknek 5 %-os kedvezményt biztosítanak. A kedvezményes jegyvásárlás a VOKE helyszíni jegyirodájában érhető el. Természetesen online továbbra is lehetőség van a jegyvásárlásra a Dunakeszi Teátrum weboldalán, a jegy.hu-n. Továbbá az Interticket országos jegyiroda hálózatában.

Dióssi Csaba polgármester elmondta, hogy nagyon nagy öröm, hogy Dunakeszin ilyen pezsgő a kulturális élet, köszönhetően a 13 évvel ezelőtt megalakult Dunakeszi Programirodának is. Az elmúlt években pedig sokat tett ehhez hozzá az idén 40. születésnapját ünneplő Dunakeszi Szimfonikus Zenekar, a Dunakeszi Teátrum és valamennyi helyi művészeti csoport is. “Ezúton is boldog születésnapot kívánok a szimfonikus zenekarnak!” – tette hozzá.

“Én magam is rendszeresen járok az előadásokra, így hitelesen mondhatom, hogy nagyszerű előadásokat hoz a Teátrum a városunkba. Éljenek a lehetőséggel, hogy ezeket a nagyszerű előadásokat helybe hozza a színház!” – zárta a gondolatait a polgármester.

Előző cikkLeégett a lakásuk, mindenük odalett
Következő cikkÉrtékes magyar ezüstérem cselgáncsban az olimpiai kvalifikációs versenyen