Meghökkentő körülmények között született egy kisbaba szerdán a dunakeszi rendelőintézetben. Nem tervezett szülésről volt szó, hiszen a kismamánál váratlan gyorsasággal indult meg a szülés.

szakorvosi rendelő1

A szakrendelő orvosai segítették világra azt a bébit, aki egy kicsit korábban akart megszületni, mint ahogy azt az orvosok számolták. A Post úgy értesült, hogy egy kismamánál olyan gyorsan indult meg a szülés, hogy nem volt idő eljutni a budapesti kórházba. Az apa így gyorsan a dunakeszi rendelőintézetbe vitte a párját. Pitz András doktor szerint jól döntött, hiszen ez volt a legbiztonságosabb megoldás. A rendelőben dolgozó sebész és nőgyógyász folytatta le az alig negyedórás szülést. Közben riasztották a mentőket is, akik a gyereksírásra érkeztek. A kicsit, a biztonság kedvéért inkubátorban,  és a mamáját a biztonság kedvéért vitték Vácra, hiszen Dunakeszin nincs szülészet.

Pitz doktor tájékoztatása szerint egészséges kislány született a rendelőben, és az anya és lánya jól vannak. A dunakeszi orvosok  mindenesetre nagyon örültek a váratlan szülésnek.