Nemrég írtunk arról, hogy Dunakeszi polgármestere a közösségi oldalán titkolózik. Most kiderült a titok. Össze kell gyűjteni Dunakeszit.

Akkori bejegyzésében Dióssi Csaba azt írta: “Már csak néhány napot kell várni arra, hogy a gyerekek is megtudják, miről van szó. A Dunakeszi Nyugdíjas Kiránduló Klub tagjai ismét óriási segítséget nyújtottak abban, hogy örömet szerezhessünk a dunakeszi ovisoknak és kisiskolásoknak. A többi részlettel hamarosan jelentkezünk, addig is ezúton is hadd köszönjem meg a szorgos kezek munkáját!

Mostanra kiderült, egy dunakeszi matricás füzetről van szó, amelybe a középsős és nagycsoportos óvodások, valamint az alsó tagozatos iskolások gyűjthetik össze Dunakeszi látványosságait, épületeit és számtalan érdekes dolgot. Az album főszereplője az a kutyus, amit a helyiek a közönségszavazás keretén belül Zokninak neveztek el.

Dunakeszi matricás füzetet kap minden dunakeszi középsős, nagycsoportos és alsó tagozatos

Az albumot Kerekes Dóra, a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény vezetője szerkesztette. Dióssi Csaba polgármesterrel közösen elkezdték kiosztani a város óvodáiba, iskoláiba az albumokat.

Kerekes Dóra és Dióssi Csaba mutatja be a dunakeszi matricás almbumot a gyerekeknek

Hogy hol lehet beszerezni a nem mindennapi matricákat? Elsőként például a majálison, aminek programjáról itt olvashat.

Gyűjtsd, ragaszd, lapozd! Dunakeszi Város Önkormányzata megálmodta a Gyűjtsd össze Dunakeszit! matricás albumot, amit…

Közzétette: Dióssi Csaba – 2023. április 25., kedd

A matricák gyűjtéséről itt minden részletet megtalál.

Előző cikkErre gyere, ne menj arra! – Útlezárás a Kossuth Lajos utcában
Következő cikkHogyan lehet összegyűjteni a dunakeszi matricákat?