A Mozdulj Dunakeszi! programsorozatnak talán legnagyobb sztárfellépője kétség kívül Rubint Réka. A tavalyi pandémiás évet kihagyva idén ismét eljött Dunakeszire.

Nagyon megdolgoztatta a kilátogató és mozgásra éhes dunakeszieket. Nem mellesleg a szokottnál is több férfi vett részt a tornán, amit Réka okán nem csodálunk még akkor sem, ha manapság erre nem illik utalni.

Ismeritek a krémes, törpi és birodalmi lépegetős gyakorlatokat? – tette fel a kérdést a sztáredző, aki nem mellesleg az Operaház táncosainak is tart már edzést, igaz ebből lett némi felhördülés, de ebbe az irányba ne kalandozzunk el. Tehát a kérdésre sokan zúgták az “igent” és lendítették a kezüket a magasba.

Az óra után nagyon sokan készítették szelfit Rubint Rékával, aki nagyon megdicsérte a résztvevők teljesítményét. Érdekes volt hallani, hogy a kemény edzés alatt is megfigyeli a közönséget – többeknél megjegyzést tett, például, ha valaki plusz súlyzóval végezte a gyakorlatokat.

Ha valakinek tehát kételye van, hogy miért is más Rubint Réka, mint a többi edző, akkor ebből ízelítőt kapott. Látszólag apróság, mégis a személyes varázs elengedhetetlen az ilyen közös mozgásoknál, vagy ahogy Dióssi Csaba szereti mondani: közösségépítésnél.

Előző cikkKoncz Gábor és Esztergályos Cecília, igényes szórakoztatás a Duna-parton
Következő cikkEgész oldalt kapott egy országos napilapban Dunakeszi