10 napos kulturális fesztivál a Duna-parton, elkezdődött a 2. Fissz Feszt. A szervezők minden korosztályt szórakoztatni akarnak Dunakeszin.

Az ilyen közösségépítő rendezvények fontosságára hívta fel a figyelmet Dióssi Csaba polgármester a 2. Fissz Feszt megnyitóján. Gál Attila Csaba főszervező arról beszélt a Postnak, hogy igényes programot állítottak össze: Bohémian Betyars, Várkonyi Csibészek, Kertekalatt, Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház művészei, bábszínház a kicsiknek, Jankovics Marcell filmjei és még hosszan sorolta a produkciókat, műsorokat.

Fő feladatuk azonban az, hogy a fiatal tehetségeknek bemutatkozási lehetőséget adjanak Ki mit tud keretén belül, lesz például egy 11 éves tagokból álló rockzenekar is.

Idén már árusok is vannak, erről azt mondta a főszervező: a dunakeszi piacosokat, helyi termelőket kerestük meg főként, hogy a lokálpatriotizmust erősítsük a fesztiválon belül.

A programot az önkormányzat támogatja, a fővédnök Dióssi Csaba polgármester, a művészeti támogatók Koncz Gábor és Esztergályos Cecília.

Előző cikkAz Európa-csúcs is kevés volt az aranyhoz Milák Kristófnak
Következő cikkKezdjük a birodalmi lépegetővel – Rubint Réka ismét eljött a dunakesziekhez