Május 21-én rendezik Dunakeszin a 17. önkéntes köztisztasági napot. Május 16-ig lehet jelentkezni rá, de senkit sem küldenek el május 21-én sem.

A környezetvédelmi napra a rendezettvarosert@freemail.hu e-mail címen tud jelentkezni mondjuk egy közösség, de aki május 21-én kap kedvet arra, hogy rendbe tegye közös környezetünket, őt is szívesen látják. Az előzetes jelentkezésre azért van szükség, hogy a szervezők megfelelő mennyiségű eszközzel és frissítővel készülhessenek a segítők számára.

A programot már több mint 10 éve Nyíri Márton környezetvédelemért felelős társadalmi megbízatású alpolgármester szervezi, akit kérdés esetén a 06 70 3854404-es telefonszámon érhetnek el.

A tavaly tavaszi szemétszedésen több mint 300 résztvevő 17 helyszínen mintegy 500 zsákot töltött meg a közterületeken eldobált hulladékkal. Az akcióba minden évben becsatlakozik a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. is, amelynek munkatársai ez előre kijelölt gyűjtőpontokról az esemény utáni napokban juttatják el a szeméttelepre a zsákokat.

Előző cikkAz ukrajnai háborúra hivatkozva embereket küldtek el a Járműjavítóból
Következő cikkTűzoltók érkeztek délután a Magyar utcába