Úgy szólt a péntek esti Hacacáré koncert a főtéren, ahogy könnyűzenei fellépésnek szólnia kell. Hangos volt, de nem recsegős, azaz messzebb is jól lehetett hallani. Nézze meg képeinket a több, mint 2 órás programról.

Volt, aki a kordonon kívül rekedt, de ők is jól hallhatták péntek este a Hacacáré koncertet. Bármilyen fura, de még mindig sok embernek szoknia kell, hogy bizonyos eseményekre védettségi igazolványt kell vinni, ami persze okostelefonon keresztül is bemutatható.

A Hacacáré fő célja, a hivatalos verzió szerint, az összetartozás közös megünneplése a hosszú elzártság után. Pethő Krisztián is erről beszélt a színpadon, felsorolva, hogy Dunakeszin idén már volt jazzfesztivál, Feszt, búcsú.

A koncertek személyes érdekessége, hogy az Unique együttes egyik tagjának, Jermann Gábornak nem kellett sokat utazni hazafelé, hiszen városunkban lakik.

A Neotonra pedig nagyon sokan táncoltak, énekeltek. A zenekar lenyomott minden ismert számot, ezt a hangerővel is komolyan megtámogatták. Van egy olyan érzésünk, hogy még a lakótelepeken is hallható volt a banda, de hát a koncert, az koncert, nem vonósnégyes. Amúgy a program este 10 előtt véget ért, tehát a péntek esti “nagyalvók” sem panaszkodhattak sokáig.

Előző cikkGratuláció az elnöktől, 9 dunakeszi élsportolót köszöntött a szövetség
Következő cikkA Piliscsaba is kipipálva, újra nyertek a focisták