Igaz, hogy hűvösebb van és hamarabb sötétedik, de unatkozni biztosan nem fog Dunakeszi novemberben sem. Átfutottuk, hogy milyen előadásokkal készül a VOKE József Attila Művelődési Központ az év hátralévő részére. Mutatjuk a legizgalmasabbakat.

Ki nevet a végén? – Dr. Csernus Imre és Aranyosi Péter közös estje

A pszichiáter kimondja azt, amit az emberek nem szeretnek hallani, illetve amivel nem szeretnének szembesülni. A hallgatóság rendszerint a komfortzónáján kívül találja magát, és ezt még tovább lehet fokozni, hiszen „összeállt” Aranyosi Péterrel, az egyik legnépszerűbb humorista előadóval, aki a humort nagyon komolyan veszi. Az előadás november 16-án, csütörtökön este 19 órakor lesz, jegyeket ide kattintva tud vásárolni.

Koncertek minden műfajban

A koncertek sorát november 25-én a Gerschwin-est kezdi meg. 125 éve született George Gershwin, amerikai zongorista-zeneszerző, a Dunakeszi Koncertfúvósok és a Dunakeszi Ifjúsági Szimfonikus Zenekar így idei adventi hangversenyüket az ő műveinek szentelik. Felcsendül egyik leghíresebb műve, a Kék Rapszódia is Ungár Cecília közreműködésével. Emellett szemezgetnek még kortársai és a klasszikus amerikai karácsonyi repertoárból is, felcsendülnek Ferde Grofé, Duke Ellington, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin ismerős dallamai is.
Diák/Nyugdíjas – 2.000 Ft / Dunakeszi kártyával 1.500 Ft, Felnőtt – 3.000 Ft /Dunakeszi kártyával 2.500 Ft.
Támogató jegy – 5.000 Ft.

A koncert 6 éves korig ingyenes.

December 1-jén exkluzív adventi koncertet ad Ress Hajnalka Égi fohász címmel. A koncert helyszíne: Lányi Ferenc terem, jegyár: 3.500.-Ft. Diák, nyugdíjas 2.000.-Ft. Jegyek hamarosan a művelődési központ irodájában kaphatóak.

Dunakeszire érkezik a Sárik Péter Trió & Falusi Mariann Jazzkívánságműsor magyarul 3. című koncertjével. Az új albumon ismét a legnagyobb magyar slágerek jazzes feldolgozásai hallhatók, Falusi Mariann, Sárik Péter, Fónay Tibor és Gálfi Attila előadásában. A Jazzkívánságműsor estek igazi örömkoncertek, ahol a közönség együtt énekel a zenekarral, és a hangulat olyan, mint egy jó házibulin! Jegyek ide kattintva vásárolhatók.

Lesz még december 29-én Kárpátia-koncert is, januárban pedig jön a hagyományos újévi koncert, amire érdemes időben beszerezni a jegyeket.

A gyerekeket a Disney-mesék dallamai várják

December 9-én álomútjukon Pocahontas és Anasztázia, Herkules és Aladdin, a Kis Hableány, a Jégvarázs Annája és még sok más ismert Disney-mesehős és -mesehősnő kíséri el a gyerekeket, vagy talán ők maguk ezek a hősök. A Gödöllői Szimfonikus Zenekar vendégei Békefi Viktória és a Feng Ya Ou házaspár lesznek. Jegyek itt érhetők el.

Színház és más izgalmak

De nem csak koncertek lesznek. Dunakeszire érkezik például a fergeteges Hernádi-Kern páros. Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen. A remek humorú írópáros fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában. Ha valaki szeretne egy igazán nevetős estét, itt vehet jegyet magának, vagy meglepheti ismerősét is.

Végül, de nem utolsó sorban az Illúzió mesterei előadásáról is pár szó.

A szervezők azt ígérik, hogy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei című show-műsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi tévéshow-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a dunakeszi közönségét is elvarázsolják. Jegyek itt érhetők el.

Ha pedig ennél is több programra vágyik, böngésszen még bátran a művelődési központ közösségi oldalán.

Előző cikkAz a bizonyos 7 °C-os szabály – SZAVAZÁS
Következő cikkÚjabb rangos elismerést kapott a dunakeszi vendégek körében is népszerű szálloda