Kérdőívet tettek közzé, amely bár nem hivatalos jelentkezési dokumentum, de az új dunakeszi gimnáziumok iránti érdeklődést méri fel. Jogilag nem jelentkezés, de valami hasonló.

Az alábbi kérdőívet csak abban az esetben töltse ki, ha gyermeke 8. évfolyamos tanulóként a 2022/2023-as középiskolai felvételi eljárásban részt vett és – amennyiben erre miniszteri engedély alapján sor kerülhet – a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium 2022 júniusában meghirdetésre kerülő rendkívüli felvételi eljárásában jelentkezést adna be gyermeke részére a várhatóan 2022 szeptemberében induló IV. Béla Király Tagintézménybe – olvasható annak a kérdőívnek az elején, amely egy előzetes igényfelmérés.

Mint arról korábban a Post beszámolt, már ősszel elindulhat egy olyan képzés a Bárdos iskolánál megürült termekben, amely lényegében az új dupla gimnáziumok osztályának számítana. Hivatalosan a Radnóti szervezeti rendszerében folyna az oktatás, de amikor elkészül az Diáknegyed első gimnáziuma, az itt tanulók automatikusan ott folytatnák a sulit.

A kérdőívet itt találja és tudja kitölteni.

Előző cikkÁrokba rohant egy autó az M2-nél, a másik autó vezetőjét keresi a rendőrség
Következő cikkKijelölték a parkolókat a majális helyszínének közelében