A rendőrök segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytatnak nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. Egy Toyota Prius sofőrjéről lehet szó. Az M2-nél okozott balesetet.

A feltehetően ezüstszínű, Toyota Prius típusú személygépkocsi vezetője április 27-én 7 óra 30 perc körül az M2-es autóútról Gödöllő irányába kanyarodott, de figyelmen kívül hagyta a STOP-táblát. Egy Csörög felől szabályosan közlekedő személyautó vezetője az ütközés elkerülése érdekében félrerántotta a kormányt, kidöntött két jelzőtáblát, és az árokba csapódott. A sofőr és utasa könnyű sérülést szenvedett – írja a rendőrség.

A balesetet okozó jármű megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A gépkocsiról kevés információ áll rendelkezésre: világos ezüstszínű, Toyota Prius típusú, a járművezető személye egyelőre ismeretlen.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtó járműről, illetve annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon!

Előző cikkFontos megbizatásra jelentkezhet a városházán
Következő cikkItt az első dokumentum, amely segít bejutni az új dupla gimnáziumok egyikébe