A Gyártelep vasútállomás kerékpártárolóból vittek el egy kerékpárt még augusztus 21-én. A női vázas biciklit már a rendőrség keresteti.

A rendőri nyomozás adatai szerint az ismeretlen elkövető 2018. augusztus 21-én napközben a Dunakeszi, Gyártelep vasútállomás mellet lévő kerékpártárolóból vitték el a biciklit. A lezárt, Neuzer Hurricane típusú, fehér színű, női vázas kerékpárt azóta sem találják. A bicikli kormányán egy elefántos mintázatú csengő, a nyerge alatt biciklis táska és egy amerikai zászlós matrica volt található. A kerékpárnak sebességmérője is volt.

A dunakeszi rendőrök kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy akinek a képen látható kerékpárt megvételre kínálták, illetve azt felismeri, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon (Dunakeszi, Tábor utca 2. szám), illetve hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-2883-as telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.