Bemutatkoztak a Mozdulj Dunakeszi! programsorozat edzői. Ismerjék meg őket, hogy tudják mire számíthatnak az edzések alkalmával. Minden héten három alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken lesznek edzések a Katonadombon 18:30 és 19:30 között, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Hétfőként találkozhatnak Kutasi Kellyvel, a KELLYS Hungary Fitness Clubok vezetőjével, aki idén már harmadik alkalommal tartja meg óráit a Katonadombon.

Minden izomcsoportot átmozgató gyakorlatokra lehet hétfőnként számítani. Kelly biztonságos alapokra építkező funkcionális edzéssel készül, ahol a részvevők különböző képességeiket tudjátok fejleszteni úgy, mint az állóképesség, erő, hajlékonyság, egyensúly és koordináció. A KELLYS Hungary két fitness termet üzemeltet Dunakeszin (Fóti út 73. és Fő út 129.) és igazi csapatszellemben segít nap mint nap az egészséges életmód és a mozgás útjára terelni a vendégeit. Kelly könnyen követhető, dinamikus órája igazi kihívás lehet minden nemnek és korosztálynak a helyes kivitelezésre és a gyakorlatok biztonságos elsajátítására helyezve a hangsúlyt.

Kéthetente szerdán Nagy Noémi, a Harmónia Központ oktatója biztosítja majd a dunakeszieknek az izomlázat.

Noémi aerobic végzettségét 2015 februárjában szerezte, majd a Gymstick Muscle Instructor képzésén is részt vett. Kollégáit figyelve látta azt, hogy a gerinc védelme is igen fontos, így 2016 márciusában elvégezte a Pilates oktatói képzést is. Nem titok, hogy a nagy szerelme épp a preventív edzéstípus miatt a Gymstick, amit időközben továbbfejlesztett Gymstick Master Trainer szintre. Szeretné, ha mindenki jól érezné magét a Mozdulj Dunakeszi! ideje alatt, így változatos, jó hangulatú órákra számíthatnak az órái alkalmával. Első, egyéni óráját a május 29-ei szerdán tartja.

Solymosi Gabi, a Color Fitness edzője – Nagy Noémi váltótársa – kéthetente szerdán mozgatja majd meg a helyieket.

Gabi pörgős, jó hangulatú alakformáló órákat ígér a részvevőknek. Az órái bemelegítéssel indulnak, melynek során felkészül a szervezetet az edzésre. Ezután következik a foglalkozás fő része, amelyben egyszerűen felépített, jól követhető gyakorlatokat végezhetnek majd az egész testre kiterjedően a lehető legtöbb izomcsoportot megdolgoztatva. A levezető részben a megdolgoztatott izmokat megnyújtják, hogy megőrizzék rugalmasságukat, regenerálják a testünket. Gabi hangsúlyozza, hogy kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül bárki, bármikor csatlakozhat.

Nagy Amarillát már biztosan sokan ismerik, de aki még nem, annak minden pénteken lesz lehetősége arra, hogy találkozzon vele.

Amarilla fontosnak tartja a preventív gyakorlatokból összeállított mozgást, a torna rendszeres végzését a mai civilizált életmódunkban. Mind a helyes testtartás, mind a testsúly kontroll és mind a testi-lelki egyensúly figyelembe vételével igyekszik segíteni, irányítani az embereket. Az órái egyszerű, könnyen követhető, ám hatékony gyakorlatokból állnak, melyeknek célja az alakformálás, az izmok, ízületek erősítése és nyújtása. Mint mondta: minden korosztály számára ajánlott, a gyakorlatok fokozatossága révén.

Az edzéseken, mint eddig, ingyen vehet részt a Katonadombon.

Ami erre a hétre fontos, hogy nem bontják el a gyereknapra felállított sátrat, hiszen nagyon változékony az idő, így az esőtől nem kell tartani.