Idős házaspár lehet a Dunakeszi és Göd közötti vasúti átjáróban történt baleset áldozata.

A Gödi Jó Arcok Facebook-csoportban a szemtanúk azt írták, hogy: ” A kocsi lerobbant pont a vasúti átjáróban. Idős házaspár. Bácsi próbálta a kocsit eltolni onnan, néni mozgássérült volt. Meghaltak.”

Ez hivatalosan még nem lett megerősítve, Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy a személygépkocsiban két ember meghalt.

A forgalom újraindulásáról beszámolva a Mávinform azt is tudatta a vasúttársaság honlapján, hogy a helyszínelés végéig, várhatóan az éjszakai órákig továbbra is 10-20, esetenként 20-40 perces késésekre kell számítani a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon.

A Mávinform korábbi tájékoztatása szerint a Nyugati pályaudvarról Szobon át a csehországi Breclavba tartó Metropolitan EuroCityvel ütközött egy személyautó a gödi Mikszáth Kálmán utcai vasúti átjárónál. A fény- és félsorompó jól működött a baleset idején – tették hozzá.

Forgalmi változás:

A Nyugati pályaudvarról Szobra 19:08 helyett 19:15-kor induló Z70-es vonat (2328) Vácig S70-es vonatként közlekedik, annak állomásain és megállóhelyein is megáll. Váctól Z70-es vonatként késéssel folytatja az útját.

A Nyugati pályaudvarról 18:45-kor Vácra és a Vácról 20:04-kor a Nyugati pályaudvarra induló S70-es vonat (2428, 2451) nem közlekedik. A Nyugati pályaudvarról 17:45-kor Vácra elindult S70-es vonat csak Dunakeszi állomásig közlekedett – írta a MÁVINFORM.

Előző cikkA Radnóti gimnáziumba készül a gyerek? Akkor ezt olvassa el!
Következő cikkMikor lesz, és mi várható a családi egészségügyi szűrőnapon?