Melegszik az idő és csak vasárnap fog esni a hétvégén Ráadásul őszi szünet is van, és még messzire sem kell igazán menni. Használják ki! Nézze meg a kacsákat a Duna-parton, szedjen gyermekével faleveleket vagy még tornázhat is egy kicsit! Nem kell messzire menni! Kedvcsinálónk következik! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Már-már kopaszak a fák, menthetetlenül közeleg a tél, de még enyhe időt mondanak a hétvégére, míg a jövő héttől pedig tartósan 10 fok alatti lesz már a hőmérséklet – legalábbis az időjósok szerint. Vigyen magával téliesebb sportcipőt, gumicsizmát, esőkabátot, vagy esernyőt, és ha teheti, mozduljon ki a Duna-partra!

A Balatonon élők között, bármilyen hihetetlen is, de van olyan, aki már évek óta nem volt lent a tónál. Bár Dunakeszin lakók közül sokan rendszeresen kijárnak a folyópartra, de azért most mindenki tegye fel magának kérdést: mikor sétált a parton utoljára?

Pedig az őszi fénynek egészen különös színei vannak, a Duna-parton pedig kiépített úton is lehet sétálni, persze aki közelebb merészkedik a folyóhoz, az még több csodában részesülhet. Már szép faleveleket találni a parton nem könnyű, ám most alacsonyabb a Duna vízállása, így rengeteg kagylóval lehet gazdagabb a gyűjteményünk, melyek cudar időben felidézik majd a nyárias hangulatot az otthonunkban.

Ráadásul közel van a Katonadomb is, ahol a kicsiket mesés játszótér, óriáshajó, csuda mászókák, míg a nagyobbakat és a felnőtteket számtalan sportolási lehetőség várja, köztük a szabadtéri konditerem is, ahol a tiniktől kezdve a nyugdíjasokig mindenki megtalálja magának a legkedvezőbb mozgásformát.

 

Ha pedig tesz egy nagyobb sétát, akkor kapja elő telefonját és a Post Facebook-oldalára küldjön egy képet és meséljen! Mit látott, mit hallott, mit érzett Európa egyik legszebb folyójának a partján!