Péntek reggel még csak hártyaszerű jég borította a Tóvárosban található tavacskát. Egyelőre nagyon veszélyes volna rámenni. Más kérdés, hogy nem is szabad.

Vasárnap estig még napközben is mínusz fokok lehetnek, ezért valószínű, hogy rendesen befagy majd a tavacska a Tóvárosban. Péntek reggel azonban még csak hártyaszerű volt a jég, veszélyes volna rámenni. Amúgy is van egy csúszkálást tiltó tábla. Más kérdés, hogy január közepén sokan kipróbálták a jég vastagságát a tavon. Akkor az utolsó, még jegesnek vélt napon valaki alatt beszakadt a jég. A tó maximum csípőig ér, nagyobb baj nem történt, de azért kisgyerek esetén ebből komolyabb probléma lehet.

Ami az időjárást illeti: pénteken a csúcsértékek mínusz 8 és mínusz 1 fok között alakulnak. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 14 és mínusz 8 fok között valószínű, de a derült, szélvédett, havas részeken akár mínusz 20 fokot is mutathatnak a hőmérők. A maximum-hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 1 fok között alakul. Vasárnap már melegszik az idő, bár hajnalban még mínusz 10 fok körül alakul a hőmérséklet, de napközben már plusz 3 fok is lehetséges.