Hajnali 5 órakor találkoztak a csapatok a helyszínen, és rögtön bele is vetették magukat az előkészületekbe. 9 órakor már azt láttuk, hogy gyúrják a kolbásznak valót, készül a leves és a toroskáposzta, készítik elő a pecsenyehúst.

9 órakor megnyitottak a jegypénztárak is, ahol Dunakeszi Kártyával kedvezményesen lehet kóstolójegyeket venni mindössze 500 forintért. 11 órától már be is lehet váltani a jegyeket, addig pedig a gasztrosoron található enni- és innivaló. Érdemes körülnézni, idén kedvezményes forralt borral újítottak be a szervezők.

Közzétette: Dunakeszi Post – 2024. február 16., péntek

Az alaphangulatot a folyamatos mulatós zene adja, ahogy felszállt a területen a köd, egyre több család érkezett a helyszínre. Volt, aki egy korai vonatra szállt fel Alsón, hogy ideérjen, mert már az előkészületek is érdeklik. Ahogy mondta, úgy jó a buli, ha már az elejétől ott vagyunk.

A zsűri tagjai korán nekiálltak a körútnak, hiszen több mint 30 csapatot kell szemügyre venniük

A kisebbek a játszótéren várhatják ki, amíg a finomságok elkészülnek. A csapatok igazán kitettek magukért, gyönyörű díszítésekkel, ötletes csapatnevekkel és titkos receptekkel várnak mindenkit, ráadásul az idő is jó, nem érdemes kihagyni a rendezvényt.

Minden hasznos információt ebben a cikkünkben szedtünk össze.

Előző cikkElképesztő buli lesz a II. Dunakeszi Mindmegeszi
Következő cikkLegjobb pillanatok a II. Dunakeszi Mindmegesziről