Luxus pralinék, helyben pörkölt kávék hatalmas választékban, exkluzív környezetben: ez a Gallfis. Buda legújabb kávézója és csokizója bárhol lehetne a világon: akár Párizsban, vagy Brüsszelben is megállná a helyét, de Önnek elég a Batthyány térig elmennie a mennyei finomságokért. Gálfi Dezső tulajdonos igazi trópusi hangulatot varázsolt Buda frekventált helyére.

A kávé és a csoki útját az ültetvényektől a kiszolgálásig szemmel tartja Gálfi Dezső tulajdonos. Mindezt azért, mert a legmagasabb minőséget, a legfinomabb ízeket szeretné nyújtani vendégeinek. Aki belép a kávézóba, egyből elvarázsolja a helyszínen pörkölt kávé illata, és rögtön azon kezd gondolkozni, melyik csokit válassza kóstolásra vagy ajándékba – nem is csoda, hiszen óriási a választék.

A gyerekekre is gondoltak: az emeleten kisvonat hozza ki nekik a székelyudvarhelyi készítésű csokoládé bonbonokat.

A reggelizni vágyókat friss szendvicsek, igazi tea- és kávékülönlegességek várják, a pisztáciás kávé egész napra megadja az energiát. A jó hír, hogy a “mentesekre” is gondoltak, van cukormentes csoki és vegán tejeskávé is.

A cikket olvasva azt gondolhatja az olvasó, hogy sokkoló árakkal fog találkozni, pedig nem. Egy igényesebb fővárosi kávézó árfekvésében igazi minőséget és különlegesséegeket lehet itt megkóstolni.

Most mutatjuk videón is, mire számíthat. Érdemes kipróbálni!

Előző cikkCsengő-bongó hangok töltötték meg a Szent Imre-templomot
Következő cikkA dunakeszi Radnóti is az elit gimnáziumok között