Körülnéztünk az ingatlanos portálokon, hogy mennyiért adnak manapság ingatlanokat Dunakeszin. Meglepődve láttuk, hogy a legnépszerűbb ingatlanos portál lapunk, a Dunakeszi Post fotójával hirdeti magát!

Már 18,9 millióért is tudunk venni valamit, ennyiért például egy 17 négyzetméteres alagi lakást lehet kapni Dunakeszin. Vagy egy 25 négyzetméteres horgásztanyát a Tőzeg tavaknál, lepukkant épülettel, két ággyal. A központban 46 négyzetméteres lakásunk már 30 millió körüli áron is lehet.

Az átlagos négyzetméterár Dunakeszin 933 ezer forint. De ezt abból számolták ki, hogy mennyit szeretnének kapni a vevők, nem a tényleges eladási árak alapján.

Na de mit kapunk félmilliárdért?

A cikk írásakor a legdrágább eladó lakóépület Dunakeszin 490 millió forint. De ez tényleg pazar, 910 négyzetméteres kastélyszerű ház. Gyönyörűen gondozott, dísznövényekkel beültetett parkosított kerten fekszik, melynek öntözéséről automata öntözőrendszer gondoskodik. A kerti utak fagymentesítését, ide értve a garázsbejárathoz vezető térburkolt lejárót is devirteg berendezések telepítésével biztosították.

Az épület exkluzív kialakítású, kastélyszerű, funkcionálisan családi ház, melyben elrendezése révén egymástól független, szeparált lakórészek vannak. A házba érkezve diófagyökér ajtókon keresztül jutunk a gyönyörű cseresznyefa konyhába, melyet az ebédlő köt össze a gránitburkolatú, kézzel készített kandallós hatalmas méretű nappalival. Innen üvegfalon át nézhetők az egy szinttel lejjebb lévő feszített víztükrű , ellenáramoltatós, kertkapcsolatos medencében fürdőzők.

Előző cikkTuzson Bence: Gutenberg világ helyett Zuckerberg világban élünk
Következő cikkKözös kézműveskedésre hívják a családokat