Gyerekeknek és szülőknek kedves rajzokkal díszítették fel azt az orvosi rendelőt, amelyet nemrég alalkítottak ki a volt Frédikevill épületében. Vámos Robni és csapata próbált kellemesebb környezetet teremteni a gyógyulásra váróknak.

Új egészségház épült a régi Frédikevill szaküzlet helyén. A felújítás 78 millióba került és az önkormányzat fizette. Az önkormányzat még tavaly vásárolta meg az épületet. A tóvárosiak számra két háziorvosi és egy gyermekorvosi rendelőt alakítottak ki.

A rendelő falait megpróbálták barátságossá tenni, erre ismét Vámos Robit és csapatát, a táblácskásokat kérték fel. A Post megkérdezte Robit, hogy mit akartak átadni a gyerekvidám rajzaikkal. “Mindig a felhőtlen életstílust jelenítjük meg. Arra szeretnénk emlékeztetni az embereket, hogy igazából nekünk nagyon jó. Nem a gondokra koncentrálunk, hanem arra, ami rendben van. Ami örömet szerez. Ami felvidít. Ezeken a mostani rajzokon az előző közösségi terekhez hasonlóan olyasmit ábrázoltunk, amiben a várakozó gyerekek mindig találnak valami felfedeznivalót, akár lányok, akár fiúk”.

“A körbefutó rajz főmotívumot nem tartalmaz és nem is egy konkrét történetet mesél el. Azt szeretnénk, ha a történetet mindenki maga képzelné bele a rajzokba. Szeretnénk, ha a várakozás jókedvvel telne, ha már itt kell lenni, akkor legyen ez egy érdekes, és megkockáztatom, kellemes időtöltés”.

Előző cikkEmberségből jelesre vizsgázott a DÓHSZK büszkesége
Következő cikk144 számítógép a dunakeszi iskoláknak