A Karinthy Színház vendégjátékában a címszerepet a népszerű Balázs Andrea játszotta. A mulatságos darabban Pásztor Tibor, Tóth Szilvia Lilla és Réti Barnabás voltak a társai.

Az előadás előtt beszélgettünk néhány nézővel, akik nagyon örültek a nyári színháznak – akadtak, akik két-három előadásra is eljönnek. A legtöbben persze dunakesziek, de találkoztunk gödiekkel és fótiakkal is.

A szünetben már a mostani előadásról kérdeztük a közönség tagjait. Kellemes kis nyár esti darab. Cuki. Aranyos, jól szórakoztunk eddig. Nagyon tetszik. Szeretjük a szereplőket – ezek voltak a reakciók.

A szervező Dunakeszi Teátrum igazgatója elmondta, hogy ez az első nyári színház a városban, de szeretnének tradíciót teremteni. A tapasztalatok jók, az első előadás telt házas volt, a mostani kezdetére is szépen megtelt a nézőtér, és a további darabokat is nagy várakozás előzi meg.

A vasárnapi előadásra (Csányi Sándor – Hogyan értsük félre a nőket?) már nincs jegy, és a Caramel koncertre is alig. A dunakesziek örülnek a kulturális lehetőségeknek.

A VOKE József Attila Művelődési Központban ősszel folytatódnak a színházi előadások, és a jövő nyári szabadtéri előadásokat is lekötötték már. Sok újdonsággal jönnek – ígéri Petneházy Balázs.

Előző cikkSikeres év, nagy tervek a VSD-ben – interjú Temesvári István elnökkel
Következő cikkSzékelyföldi Kerékpáros Körverseny debreceni rajttal