Az első helyezést elnyerő Angyalcipők csapatának Erdész Zoltán alpolgármester adta át a díjat. Interjúnkban elárulta, hogy már a következő évre készül.

12032557_10204971282991141_2009877788_n

Hogy értékeli a fesztiválon töltött napot, mint zsűritag?

Nagyon jó hangulatú fesztivál, egyszerűen szuper volt! De a jó hangulat mellett nagyon komolyan vették a szakácsok a főzést, mindegyikük nagyon figyelt arra, hogy minőségi legyen az étel, amit elkészít. Egyik másik lecsó nagyon különleges volt, ugyanakkor mindegyik nagyon finom volt. Nagyon szép napot töltöttünk itt, együtt.

Hogy érezte magát a fesztiválon?

Jövőre is mindenképp eljövök, mert nagyon jó buli! Koncentráltunk arra, hogy minél tökéletesebb munkát végezzünk. A szakácsok is a főzés közben nagyon jó hangulatba kerültek.

Miért az Angyalcipők csapatának ítélte oda az első helyezést a zsűri?

Én magam nem tudtam, hogy az Angyalcipők csapata fog nyerni, ugyanis ötféle szempontot kellett pontoznunk. Ebből kettő volt a lecsó, egy a tálalás, a másik kettő pedig, hogy hogyan fogadták, hogy milyen volt a csapatmegjelenés. Ezek összességében adták ki a végeredményt. Csak a saját magam értékelését tudtam. Szerintem is különlegesen jól főzött a csapat.

Előző cikkAz autentikus lecsó vitte el a pálmát a Dunakeszi Alcsófesztiválon!
Következő cikkDunakeszin nem hétköznapi lángosok sülnek!