Dunakeszi és Göd között a Keleti pályaudvarról Breclavba 19:25-kor elindult 476-os számú Metropol nemzetközi vonat elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok – írja a Mávinform.

Úgy tudjuk, hogy a baleset a Gyártelep vasútállomásnál történt. A baleset miatt a Budapest–Vác–Szob vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a menetidő. A Prágából a Nyugati pályaudvarra tartó 281-es számú Metropolitan EC is jelentős késéssel közlekedik. 

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet – mondta el az Indexnek Szabóné Berki Bianka százados, a Pest megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, ami a rendőrségi zsargonban általában azt jelenti, hogy az áldozat öngyilkossági szándékkal lépett a sínekre. 

Délután a tűzoltókat a Pálya utcához riasztották. Kiégett egy személyautó Káposztásmegyer és Dunakeszi határán, a Pálya utcában, a vasúti aluljárónál. A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángokat két vízsugárral eloltották, munkájukat a fóti önkéntes tűzoltók segítették.

Előző cikkTuzson Bence: jövőre állhatnak a dupla gimnázium falai, Szijjártó Péter: javult az eredményem
Következő cikkÚjabb részletek a Dunakeszit is érintő tervezett Duna-hídról