A VSD Chherleader-szakosztály nem először tartott látványos bemutatót a Radnóti Miklós Gimnázium sportcsarnokában. A gálán a legjobbaktól a legkisebbekig mindenki bemutatkozott. A profizmus és a cukiság mellett egy nagy bejelentést is tettek a helyszínen.

Kundlya Zsófiát, a Dunakeszi Cheerleader Team vezetőjét 2023 őszén kereste fel Horthy Andrea, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ mentorprogramjának vezetője. Ugyanis a cheerleader sportág, illetve Zsófia csapatai felkeltette az érdeklődését, hiszen bemutatóik nem állnak messze a cirkuszi akrobatikától.

Ezt követően meghívást kapott a Csodaláda című decemberi bemutatójára, majd a fantasztikus előadás után Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója mutatta be a mentorprogram részleteit, amelynek keretében keresik a tehetséges gyermekeket, akiket érdekel a cirkusz világa, szívesen kipróbálnák magukat az artistaképzőben, vagy akár csak egy-egy műsor gyakorlásában, illetve egy előadás kulisszatitkaiba pillantanának be.

Az idei V. Cheerleader gála így nemcsak a sok kis pomponos produkciója miatt marad emlékezetes, hanem itt érte Zsófiát az a megtiszteltetés is, hogy beválogatták a csapatukat a programba, és Andreától átvehette az erről szóló plakettet.

Ezt követően a kicsik aranyos, a nagyok lélegzetelállító produkcióit nézhették meg a szülők és az érdeklődők.

Előző cikkA dunakeszieket is várják a Limit Campben
Következő cikkTiszta szívből, szeretetből énekelnek