„Napi Főnyeremény”-ként emlegették a nyomozók azt a 46 éves férfit, akit a TEK vett őriztbe. Már az akció sem volt kismiska. Az elfogás után kiderült, hogy a férfi mi mindennel is foglalatoskodott, a gyanú szerint kapcsolatban állt a kötözős rablókkal, és persze kábítószerben is utazott.

A kötözős rablássorozat felderítésén évek óta dolgoznak a Pest megyei nyomozók. Eddig elért eredményeikről a police.hu már több ízben is beszámolt, legutóbb július végén írták meg, hogy egy négy évvel ezelőtti rablás csuklyás, fegyveres támadóit azonosították a Pest megyei nyomozók, a közben beesett információk alapján megoldottak egy másik, 10 évvel ezelőtti bűncselekményt is – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Az akciót szeptember 29-én hajtották végre. A „Napi Főnyeremény”-nek nevezett, a hálózat működtetőjeként számon tartott férfi, a drogszállításban közreműködő, 21 éves fitalember, valamint a gyanú szerint füvet termesztő 51 éves társuk kezére került bilincs. Azóta a bíróság elrendelte mindhárom, kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított férfi személyi szabadságának korlátozását – írja a police.hu. A közleményből kiderül, hogy több embert még keresnek az ügyben, feltehetően egy apát és fiát.

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán

Előző cikkErről már szeretünk írni, újra nullra nyerte meccsét a Dunakeszi
Következő cikkVersenyzaj a Gyártelepen, ez lehet az oka