Egy nap alatt megtalálták azt a furgonost, aki másik autóst súlyosan veszélyeztető büntetőfékezést hajtott végre vasárnap.  Elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

Az új iskola közelében, a közeli lakópark mellett, a Fóti út felé történt az incidens. Egy dunakeszin élő férfi a Repülőtéri úton a záróvonalat átlépve megelőzte az előtte haladó autót, amelynek vezetője figyelmeztetőleg, de hosszan rádudált. Erre a furgonos bevágott elé, majd keményen fékezett, és ezek után mind a két autó megállt. Amikor a megállásra kényszerített jármű jobbról megpróbálta kikerülni, a 22 éves férfi a kormányt szándékosan ráhúzta, majd a helyszínről elhajtott. Az esetről a Post a Bp-i Autósok videója alapján azonnal beszámolt.

A rendőrség bűncselekményről írt közleményében,amely során sérülés nem történt. Mindenesetre a dunakeszi rendőrök egy napon belül elfogták és kihallgatták a gyanúsítottat, egyben elvették a jogosítványát.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.