Az Ország Szíve – Budapest és az agglomeráció jövője címmel politikai konferenciát tartott Budapest főpolgármestere az agglomerációs polgármesterekkel és az egységes ellenzék országgyűlési képviselőjelöltjeivel Dunakeszin, a Nyíltvízi Evezős Központban. Panaszkodtak, miközben pár órával korábban letették a 47 milliárdos dunakeszi diákváros alapkövét.

Az agglomerációs települések többsége megtelt. Azt a lakosságszám-növekedést, amit az elmúlt 15-20 év hozott, nem követte le az infrastruktúra, az egészségügyi, oktatási, közlekedési fejlesztések. A körzetben április 3-án induló Dorosz Dávid szerint a Fidesz lényegében a szőnyeg alá söpörte ezeket a problémákat, nem foglalkozott az elmúlt 12 évben az agglomerációban élőkkel – ad beszámolót a pénteki rendezvényről a BudaPestkörnyéke.hu.

A napválasztás érdekes, hiszen ahogy arról a Post az elsők között beszámolt, pont pénteken tették le a 47 milliárdos dunakeszi dupla gimnázium alapkövét.

Arról már nem is beszélve, tette hozzá Sipos Dávid alpolgármester, hogy az elmúlt 12 évben a városban épült két új bölcsőde, 3 új óvoda és 2 új iskola. Az egészségügyben felújították az összes dunakeszi orvosi rendelőt és teljesen megújult, és pszichiátriái részleggel kibővült a szakorvosi rendelő is.

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy az ellenzéki konferenciának helyet adó evezősközpont is az elmúlt két évben bővült és modernizálták a 21. századi igényeknek megfelelően.

Elégedett az elmúlt 12 év dunakeszi fejlesztéseivel, vagy inkább az ellenzéknek ad igazat ezen a téren?

Előző cikkTűzoltók siettek a Viola utcához, a pincében lobbantak fel a lángok
Következő cikkSzerintem nincsen irigyed a parton – Schirilla György megmártózott a dunakeszi révnél