Egy adott település irányítószámából von le következtetéseket egy számmisztikus. ÁkosMágus elmélete alapján Dunakeszire az 5-ös szám nyomja rá a bélyegét. Figyelem, ez a cikk a szórakoztatás, ne vegye komolyan!

ÁkosMágus az adott település irányítószámából következtet az adott város számmisztikai arculatára. Először is nézzük, hogy miképpen számolja ezt ki!

Ahhoz, hogy az irányítószám numerológiai elemzéséhez meg kell találni a domináns számot. Addig kell összeadni az irányítószám számait, ameddig egyszámjegyű összeget kap az ember. Például a 2089-es irányítószám esetében: 2+0+8+9=19 Ezt követően: 1+9=10 ezt követően pedig: 1+0=1. A 2089-es irányítószám esetében tehát az 1-es szám lesz a domináns, az energetizáló kulcs a megfejtéshez. (Amúgy ez Telki irányítószáma)

Dunakeszinél ez így néz ki: 2+1+2+0=5. Városunknál tehát egy művelet elvégzése után megkapható a misztikus szám, az 5-ös!

Mit mond ÁkosMágus elemzése?

Az ötös dominanciájú településeken mindig találsz valamilyen újdonságot. Tanulást vonz az életedbe, nem kizárt, hogy a rejtett tanító is előlép belőled az életutadon. Ez lehet, hogy egy blog indításában mutatkozik meg de az is lehet, hogy azt veszed észre magadon, hogy egyre többet foglalkozol információk átadásával. Kíváncsiság, nyughatatlanság is jellemző erre a számra, így az ilyen településekre is. Egy jó településvezetés kiváló lakóhelyet tud csinálni az ötös számjegy energiáinak felhasználásával. Az itt élők megtalálhatnak mindent, mait csak szeretnének. Az ide költözők életútja a szabadság érzésével és a tanítás állandóan nyughatatlan misztikumával egészülhet ki.

Ne feledje, ez csak ezoterikus játék, vicces, de ne vegye komolyan!