A 2015-ös Dunakeszi Feszten a város nem csupán maradandó élményekkel, hanem egy új szlogennel is gazdagabb lett. “Dunakeszi odateszi!”, kiabálta Hahn Nikolett 16 éves középiskolás a pénteki Children of Distance koncert után az első sorból. A műsorvezetőnek megtetszett a szlogen, és megosztotta azt a közönséggel, így péntek este óta futótűzként terjed a dunakesziek körében ez a rövidke mondat. Hahn Nikolettel beszélgettünk.

Hahn Nikolett barátaival a Feszten. ( Niki balról a második.)
Niki és barátai a Feszten (balról): Hajnal Fanni,Marosi Jonatán,Kámán Kevin, Martha Nicole , Hahn Nikolett, Molnár Bernadett

 

Honnan származik a szlogen?

A legjobb barátom, Cania Márk, focizik. Egy selejtező meccsre kellett vinniük egy szlogent, ő pedig ezt találta ki. Az ötlet így végül is az övé.

A Dunakeszi Feszten mikor hangzott el a szlogen?

A Chlidren of Distance koncert után jeleztem a műsorvezetőnek, hogy mondja be a szlogent. Neki nagyon megtetszett, és megosztotta a közönséggel, sőt, hozzátette, hogy “Tapsoljuk meg a kishölgyet!”. Ezután terjedt el mindenhol a városban, hogy “Dunakeszi odateszi!”

Te is dunakeszi lakos vagy, mit szeretsz a városban?

Nagyon szép környék, és jók a programok. Szeretem a Katonadombot, meg a gyártelepi állomás és a Kőrösi iskola közötti területet. Szép környék mindkettő. A programok közül a Dunakeszi Feszt az egyik kedvencem. Most is  nagyon jól sikerült, minden korosztály megtalálta, ami neki szólt. Nekem a Children of Distance tetszett a legjobban, és az én korosztályomból még sokaknak ez a koncert volt a kedvence. A Honybeast koncert is szuper volt, de igazából az egész rendezvényen jól éreztük magunkat a barátokkal.

 

 

Előző cikkÁtadták a Fazekas Iskola új épületszárnyát
Következő cikkA dunakeszi polgárok észrevételei nyitott fülekre találnak