Több olvasónk is jelezte, hogy a Magyar Közúthoz tartozó Fő úton, a Barátság útjához közeli gyalogátkelőnél régóta problémák vannak. Egyre többször váltott villogó narancssárgára a lámpa, most pedig hosszú ideje már egyáltalán nem működik. Utánajártunk.

Csak mellesleg megjegyezzük, hogy ha idevesszük a Kossuth-Széchenyi körforgalmat és a Kossuth Lajos utca felújítását, akkor már 3:0 lenne, de maradjunk a témánál. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint többször jelezték a problémát az illetékes Magyar Közút Nonprofit Zrt. felé, akik azt a választ adták, hogy a meghibásodott alkatrész jelenleg hiánytermék, rendelése folyamatban van.

Keller Anikó aljegyző a Postnak úgy nyilatkozott, a polgárőröket, az önkormányzati képviselőket és az önkénteseket bevonva biztosítják mától a reggeli és délutáni időszakban a segítséget. “Dióssi Csaba polgármester kérésére segítjük a gyalogosokat az érintett szakaszon. Kérem az autósokat, hogy kiemelt figyelemmel közlekedjenek ezen az útszakaszon, amennyiben gyalogost látnak a zebránál, a KRESZ szabályai szerint álljanak meg, engedjék át, a láthatósági mellényben lévő segítőink kéréseit pedig tartsák be” – nyilatkozta a Postnak Keller Anikó.

Előző cikkÓriási bravúr! Pongrácz Bence bronzérmet szerzett az Európa-bajnokságon
Következő cikkKét dunakeszi jelölt is a Nők Lapja Példakép díj jelöltjei között