Hatalmasat bakizott, pontosabban elrontotta a Gyöngyhajú lány szövegét Gáspár Laci az egyik énekes tehetségkutatóban. A zsűritag most saját ruhái között, leoltott villanynál, dunakeszi lakásából küldött engesztelő dalt rajongóinak.

Gáspár Laci belebakizott az Omega slágerébe, amikor szombaton Kóbor Jánosra emlékeztek az X-Faktorban. A mentor a zenekar Gyöngyhajú lány című számával készült, ám a refrén második részében zöldhajú lányt énekelt. A közösségi médiában valóságos kritikacunamit kapott a nyakába.

A BudaPestkörnyéke vette észre, hogy Laci nemrég egy videóval reagált, amelyben az Apostol együttes A legtöbb ember ott hibázza el című számát énekelte. Laci a felvételt minden bizonnyal a dunakeszi háza gardróbjában rögzítette, vállfán függő öltönyök és gondosan összehajtogatott pulóverek közt kesereg.

A zenésztársak egyébként megvédték az X-faktor zsűritagját. Majka a Facebook-oldalán azt írta: méltatlannak érzi, hogy olyanok is Gáspár Lacin élcelődnek, akik eddig azt sem tudták, hogy szól az Omega slágere. “Nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna”.

Előző cikkTelefont lopott a gyanú szerint egy sapkás nő az egyik dunakeszi áruházból
Következő cikkHamarosan itt a karácsony, így közlekednek a dunakeszi buszok az ünnepek alatt