Egy dunakeszi családi házba tört be a 43 éves férfi – adta hírül a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfinek a megyei bíróság előtt kell felelnie tettéért.

rendőrség (police)

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. János 43 éves dunakeszi lakos ellen – tudtuk meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalvezetőjétől, Szabó Józsefné rendőr századostól.

A férfi 2017. március 12-én a késő esti órákban törte be egy dunakeszi családi ház ablakát. Bemászott az ablakon az ingatlanba, de onnan végül nem tudott semmit magával vinni, mert a helyszínre érkező vagyonvédelmi cég munkatársai és a dunakeszi járőrök elfogták.

A férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. K. János a bűncselekmény elkövetését elismerte, így az ellene folytatott eljárást a nyomozó hatóság egy nap alatt lezárta, a keletkezett iratokat a bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Előző cikkIrány London, avagy a radnótisok hatalmas sikere
Következő cikkElgázolta a gyalogost