Rekkenő hőségben, de hatalmas tömeg előtt kezdte meg az edzést az egyik legnépszerűbb fitneszedző. A program előtt Dióssi Csaba polgármester köszöntötte a megjelenteket, aki feleségével együtt csinálta végig az edzést. A kitartó sportolók egy kis jutalmat is kaptak, az esemény végén a programiroda kulacsot is osztott a résztvevőknek.

„Büszke vagyok a dunakesziekre, hogy a nagy meleg ellenére ilyen sokan eljöttek. Megmozdult a város! Már idefele láttam a sok hölgyet és a néhány urat, akik polifoammal a kezükben csapatostul jönnek a Katonadomb felé. Már akkor tudtam, hogy ez egy szuper óra lesz” – mondta a polgármester.

Dióssi Csaba polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd maga is részt vett az edzésen

Külön köszöntötte az idősebb korosztályt. Radvánszki Edit vezetésével közülük is sokan eljöttek mozogni, ami nagyon becsülendő dolog.

Redit szenior-örömtáncosok is részt vettek az edzésen

Dióssi Csaba elmesélte azt is, hogy 24 éves volt, amikor Alexandra magyar bajnok lett, és a fitnesz még nagyon gyerekcipőben járt. „Alexandra ráirányította a figyelmet a mindennapos mozgás fontosságára, és egy egész korosztály példaképévé vált” – húzta alá a polgármester.

Béres Alexandra szerint a hőség ellenére elképesztően kitartóak voltak a dunakesziek

Az edzés előtt mi is beszélgettünk Béres Alexandrával. Elárulta, hogy már harmadik alkalommal tart edzést Dunakeszin, és pontosan tudta, hogy mire számítson: csillogó szemű, jókedvű emberekre.

“A 35 fokos melegben nem számítottam ennyi emberre. Aki erre vállalkozott, az előtt le a kalappal”

– emelte ki Béres Alexandra.

Elmondta, hogy olyan edzést hozott, amit ilyen melegben is bírni lehet – hosszabb nyújtást és több gerinctornát.

A kitartó mozdulók egy-egy kulacsot kaptak ajándékba

„A helyszín nagyon különleges, hiszen a legtöbb városban fedett helyen van az edzés, aminek más a hangulata. Itt a gyönyörű környezetben a meleg ellenére is nagyon sokan vannak, a kezdőktől a profikig, kicsiktől az idősebbekig eljöttek, nagyon jó rájuk nézni” – zárta a gondolatait a sztáredző.

Előző cikkMinden, amit a városi SNI bölcsődei felvételről tudni kell
Következő cikkSzorítson Huller Dánielnek