Dunakeszi Magyarország legfejlettebb térsége, de időgép, na az még itt sincs. Emiatt kerülhetett bajba Dióssi Csaba polgármester. Mondjuk ennél nagyobb gond sose legyen. Ugyanis egyszerre több helyen is osztottak ma Dunakeszi érintettségű díjakat, így személyesen nem tudott mindegyiken jelen lenni.

“Nagyon szerettem volna részt venni mindkét díjátadón, hogy személyesen gratulálhassak a sportolóinknak, hiszen ez nekik is és a városnak is nagy dolog. Azonban bajba kerültem, hiszen pontosan egyszerre tartották a megyei sportkarácsonyt azzal az eseménnyel, ahol a szabadstrandunk által kiérdemelt településfejlesztési díjat vehettem át” – mondta lapunknak a polgármester.

Pest Megye Önkormányzata ma tartotta a sportkarácsonyát, ahol a legkiválóbb sportolókat és csapatokat díjazták. Ezzel egy időben osztották ki a Településfejlesztési Szövetség által kiírt pályázat elismeréseit, ahol a Szolgáltatásfejlesztési kategóriában nyert Dunakeszi. A díjat Dióssi Csaba polgármester és Tóth Eszter, Dunakeszi főkertésze vette át. Az elismerést a szabadstrand fejlesztése miatt kapta a város. Tóth Eszterrel készített cikkünket itt olvashatják.

A megyei sportdíjakról szóló cikkünket pedig itt tekinthetik meg.

Előző cikkSzakmai szövetség díjazta a dunakeszi szabadstrandot
Következő cikk20 éve ad telt házas koncertet a Kaláka együttes Dunakeszin