Jegygyűrűvel díszített Dunakeszi város tortájával köszöntötte Dióssi Csaba polgármester Sárosiné Szabó Tímea anyakönyvvezetőt, aki holnap, július 31-én az ezredik alkalommal mondatja ki a boldogító igent a Dunakeszi Polgármesteri Hivatalban. 

Dióssi Csaba polgármester az 1000 pár nevében köszönte meg Sárosiné Szabó Tímea áldozatos, hatékony munkáját, amit már 12 éve lelkiismeretesen végez. 

„Egy házasságkötés mindig örömteljes, mi dunakesziek pedig nem a népességcsökkenés miatt aggódunk, hiszen városunkban lényegesen több a házasságkötés és a gyerekszületés, mint az ország többi részén. A koronavírus-járvány idején is, mikor engedte a jogszabály, sokkal több házasság köttetett nálunk, mint bárhol máshol. Sokan jöttek hozzánk az ország többi részéről is, abból a célból, hogy összeházasodjanak – mondta a város polgármestere a köszöntésen.

 

Jövőre egyébként átadják az új házasságkötő termet a zeneiskolánál, ahol nagyobb létszámú rendezvényeket és esküvőket is tudnak majd tartani.

Sárosiné Szabó Tímea 12 éve anyakönyvvezető az önkormányzatnál. Nagyon örül annak, hogy Dunakeszin egyre népszerűbb a házasságkötés a fiatalok körében. Mosolyogva beszélt arról, hogy sokan ismerik a városban, hiszen kétezren biztosan ráköszönnek, eddig kettő híján ennyi boldog embert adott össze.

Előző cikkIdeiglenes rendőrtábor Dunakeszi közelében – kezdődik a mogyoródi Forma 1
Következő cikkHivatalosan is elbúcsúztatták a strandon eddig használt mobilvécéket