A közismert gyerekzenekar közel 1 órás családi improvizatív koncerttel készül Dunakeszire. A gyerekek, sőt, a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Az esemény a VOKE József Attila Művelődési Központban április 21-én, vasárnap 10 órakor lesz.

Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető”- és „táncizmokat” egyaránt megmozgató képességükben rejlik. A zenekar műsorában a nagysikerű saját dalok mellett 20 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve. A koncert gerincét természetesen a nagy közönségkedvencek alkotják. Az elmaradhatatlan Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer is lesznek, de ezek mindig az aktualitást kiszolgáló dalokkal egészülnek ki. Műsoruk során nevetve tanítják a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtanak az egész családnak.

Koncertükre szeretettel várnak minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet. A zenekar tagjai: Buda Gábor- frontember/ének, gitár, vokál – Berkesi Alex- basszusgitár, bőgő, hegedű, ének, vokál – Ránki András- szintetizátor, vokál. 

Jegyek ide kattintva válthatók.

Előző cikkLátványos és hasznos közlekedésbiztonsági programmal készül Dunakeszi
Következő cikkRakonczai Imre-koncerttel készülnek Dunakeszin a nőnapra