Nagy dobásra készül a Dunakeszi Programiroda. A helyi cégek és szervezetek között egy látványos versenyt rendeznek. Nem kevesebb lesz a feladat, mint hogy egy fél disznóból kihozzák a legfinomabb hurkát, kolbászt, pecsenyét, orjalevest, toroskáposztát és tepertőt. Még itt sem áll meg a munka, ugyanis a versenyen minden csapatnak indulnia kell házi pálinkával és sós süteménnyel is. Itt jön az önök feladata, adjanak nevet a rendezvénynek!

Az ötlet egyébként onnan jött, hogy a Fóti Kolbi Fesztiválon Dunakeszi csapata is részt vett, és sok pozitív visszajelzés érkezett a programirodához, hogy Dunakeszire is kellene egy hasonló rendezvény. Pontos részleteket még nem árulhatunk el, de annyit tudunk, hogy február 18-ára tervezik az eseményt. Itt hajnaltól délutánig megy majd a munka, a zsűri pedig kíméletlenül értékeli az elkészített ételeket és a hozott pálinkát. Az esemény nyilvános lesz, akinek bejön a disznótoros, vésse be már most a naptárába. Na de akkor jöjjön a szavazás:

Mi ötleteltünk, de a posztunk alatt szívesen várjuk kommentben is az ötleteket.

Előző cikkKodály-est a VOKE József Attila Művelődési Központban
Következő cikkSorra ültetik a facsemetéket Dunakeszin