Dunakeszin is igénybe vehető mától a SHARE NOW közösségiautó-megosztó szolgáltatása. Nincs szükség többé saját autóra, csak kiválasztunk egy nekünk tetsző járgányt a telefonunk segítségével, néhány kattintással lefoglaljuk, beszállunk, és anélkül jutunk el célunkhoz, hogy saját tulajdonú gépkocsit kellene fenntartanunk, magas szerviz- és biztosítási költségeket, autópályadíjat, és drága üzemanyagköltségeket fizetve.

A SHARE NOW Európa vezető közösségiautó-megosztója. Jelenleg 16 európai városban van jelen közel 11 000 autóval, amelyből 2 900 teljesen elektromos. A budapesti székhelyű SHARE NOW Magyarország 2019 április óta 360 – BMW, Mercedes-Benz, MINI, Fiat és Smart márkájú – autóból álló flottával áll a fővárosban és környékén élők rendelkezésére. A Fiat 500 és az elektromos Smart EQ fortwo már 60 Ft/perctől elérhető (SHARE NOW Pass25 előfizetéssel), sőt, a benzines autók akár több napra is elérhetőek, már 12 990 Ft-tól.

Dunakeszi önkormányzata folyamatosan dolgozik az olyan fenntartható, környezettudatos megoldásokon, amivel kényelmesebbé teheti az itt lakók mindennapjait, így a SHARE NOW külső zónája a mai naptól Dunakeszin is elérhető! Nyisd meg SHARE NOW alkalmazást a telefonodon, keresd meg a legközelebbi autót, és már indulhatsz is!

Az autómegosztó cég ugyanis Dunakeszi egy részét is felvette a városhatáron kívüli külső zónái közé. Így SHARE NOW utad Dunakeszin is elindíthatod, vagy le is zárhatod 1 590 Ft-ért, de ha Dunakeszin indítod a bérlést és itt is zárod le, akkor a lezárási díjat nem számolnak fel.

A szolgáltatás 2021. július 28-átől tesztüzemben érhető el Dunakeszin. További információk ide kattintva!

Hogyan használhatom a SHARE NOW-t?

Regisztrálj ingyenesen 1000 ajándék kreditért, sőt Dunakeszi Kártyával 1500 kreditet és három hónapig ingyenes SHARE NOW Pass25 előfizetést biztosít a cég, amellyel percalapú útjaid percdíjaiból 25% kedvezményt kapsz.

Töltsd le a SHARE NOW alkalmazást ide kattintva

Nyomd meg a „Regisztráció” gombot

Add meg személyes adataid

Alul látni fogsz egy kérdést: “Van promóciós kódod?” – Add meg a DUNAKESZI1000 kuponkódot

A regisztráció véglegesítéséhez töltsd fel a jogosítványod és állítsd be fizetési profilod

Készen is vagy!

A beváltás feltételei: A DUNAKESZI1000 kupon a regisztráció során használható fel, 2021. december 31-ig, a beváltást követően 30 napig felhasználható.

A Dunakeszi Kártya ajánlat igényléséhez küldd el a Dunakeszi Kártyád számát a kozpont@share-now.hu email címre.

Előző cikkEzúttal a Metro áruház van bajban
Következő cikkSúlyos szennyzezésről írnak Szlovákiában, a Duna egyik mellékfolyójáról van szó