Hónapok óta fenyegette volt párját a dunakeszi családirtó. Az exfeleség emiatt költözött Gödről édesanyja dunakeszi házába.

„Mondogatta, hogy meg fogja ölni magát, vagy a volt feleségét, de hogy is hihettük el, hogy ezt megteszi, amikor a személyiségétől látszólag idegen volt az erőszak” – mondta a gyilkos egyik közeli ismerőse a Borsnak.

A férfi korábban horgásztanyát üzemeltetett Szigetszentmiklóson, de ezen kívül mindenfelé üzletelt, többek között Olaszországban is. Állítólag jól szituált családból származott.

A Blikk szerint viszont a férfi ismerősei is látták, hogy gondok vannak, mert az utóbbi időben furcsán viselkedett. Depressziósnak tűnt, sőt, drogokat is használt

A megölt asszony és gyermeke Gödön éltek. A nő ott működtetett egy vállalkozást. Azonban annyira rettegett a férfitól, hogy inkább a dunakeszin élő édesanyjához költözött. A Kisfaludy utcai háznak volt riasztója, ebben bízott. Itt történt a hármas gyilkosság.

A férfi zaklatta és fenyegette volt feleségét. Ismerősei szerint azt mondogatta, hogy még mindig szerelmes Melindába. Ám ők ezt sem hitték el, hiszen a férfinak is volt már egy új párja. Valószínűleg a birtoklási vágy miatt ragaszkodott korábbi feleségéhez.

Vasárnap óta gyászol Szigetszentmiklós, Göd, Dunakeszi és az egész ország. A gyilkosság helyszíne előtt mécsesek égnek.

Előző cikkTe mit szólsz ahhoz, hogy lesz Wolt Dunakeszin?
Következő cikkVasutas nyugdíjasok találkoztak a VOKE-ban, 25. jubileumi ünnepségüket tartották