Erdész Zoltán távozásával a képviselő-testületbe Juhos Márton került be, akit egyből egy feladattal is megbíztak: ő lett a lakótelep-fejlesztésért felelős önkormányzati biztos.

Juhos Márton kedd reggel tette le az esküt, és vette át a megbízólevelét. Ezt követően kérdeztük arról, mit szól az új szerepkörhöz, és azt is megtudtuk, mit gondol az új képviselőről Dióssi Csaba polgármester.

Juhos Márton képviselő, lakótelep-fejlesztésért felelős önkormányzati biztos és Dióssi Csaba polgármester

„Dunakeszin abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy alkotói nyugalomban, egyetértésben, az itt élő közösséggel közösen dolgozhatunk. Ennek köszönhető, hogy a lakossági igényeket szolgálva tud fejlődni a városunk. Korábban minden képviselő felé az volt az első kérésem, hogy közösen írjunk alá egy együttműködési megállapodást, amiben elkötelezzük magunkat az alkotói nyugalom megtartása mellett azzal, hogy továbbra is a város határain kívül hagyjuk a pártpolitikát. Mindezt tesszük a negyvenhatezer dunakeszi lakos érdekében” – vázolta fel Dióssi Csaba polgármester, hozzátéve: Juhos Márton felé ugyanezt a kérést fogalmaztam meg.

Arra a kérdésre, mit gondol az új képviselőről, így nyilatkozott: „Marcit régóta ismerem, ő nem az üres beszéd, hanem a tettek embere, nemcsak mondja, meg is csinálja, amit kitalál. Marci eddig is aktív tagja volt a közösségünknek. Eddig is a háttérben, szerényen tette a dolgát, mostantól a képviselői munkájával segíti a várost. A város nagyot nyert személyével” – nyilatkozta a Postnak Dióssi Csaba polgármester.

Mit szólt, amikor megkeresték a felkéréssel? – tettük fel a kérdést Juhos Mártonnak.

Rendkívül megtisztelő volt. Én eddig is szívesen dolgoztam Csabával egy csapatban, mert nagyra értékelem a munkáját és a dunakesziek iránt érzett elkötelezettségét. Itt élek, itt dolgozom a Dunakeszi Járműjavítóban, jól ismerem az itt élőket. Mindent megteszek annak érdekében, hogy megszolgáljam a bizalmat, a lakótelepi városrésszel kapcsolatos megbízásomat megtöltsem tartalommal, és kézzel fogható eredményeket mutathassak fel a dunakeszieknek.

Előző cikkAzonnali vizsgálatot rendelt el a polgármester az új közétkeztetési árakkal kapcsolatban
Következő cikkJó fej kakas, imádnivaló süni, vagy az ember leghűségesebb társa lesz a nyertes?