Az első félidő után 1-0-ra vezetett Magyarország Münchenben a németek ellen a labdarúgó-Európa-bajnokságon. A vége 2-2 lett, amellyel a házigazdák jutottak tovább.

Szalai Ádám a 11. percben gyönyörű gólt fejelt, ezzel vezettek a magyarok a németek ellen. Győzelem esetén Magyarország továbbjutott volna a “halálcsoportból”. A 66. percben egyenlítettek a németek, hogy 1 perccel később ismét a magyaroknál legyen az előny Schäfer fejese után. Aztán jött az elátkozott 84. perc (portugálok gólja), és ismét gólt kapott a válogatott, ezzel pedig nem jutott tovább. Hozzá kell tenni, hogy a németek az első találatukat orbitális kapushibából szerezték. Gulácsi Péter csúnyán mellé futott egy beadásnak és Havertz köszönte szépen, bestukkolta a labdát az üres kapuba.

Szerinted Gulácsi Péter miatt esett ki a magyar válogatott?

Dunakeszin ismét százak gyűltek össze a Duna-parton az önkormányzati kivetítőnél. Egy hölgy közölte: semmi gond, ha kapnánk egy gólt, mert 2-1-re biztosan nyerünk, mások azonban bőven beérik a félidei 1-0-lal is. Majdnem igaza lett, a 2-2 gyönyörű eredmény lenne idegenben, ha nem ezen úszott volna el a továbbjutás.

Előző cikkIsmét lesz szúnyogírtás Dunakeszin
Következő cikkElkészült a csilivili mosdó a strandnál, de még egy kicsit várni kell