Délután 5-től már volt program, a Dunakeszi Koncertfúvósok játszottak, szinte végig teltház hallgatta őket. Este 8-kor pedig jöttek az ünnepi beszédek. Dióssi Csaba polgármester arról szólt, hogy jó újra együtt ünnepelni a városban élőkkel az elmúlt majd másfél év pandémiás időszaka után.

Szent István király biztos alapot teremtett, erre épült fel nemzetünk erős közössége, amely egy évezreden át ellentudott állni a történelem viharainak – mondta Dióssi Csaba beszédében a főtéren. Beszélt az összefogásról amelyre nem csak nemzeti, de városi szinten is szükség van.  

Dunakeszi eljutott oda, hogy az egész országot tekintve a leggyorsabban fejlődő városok között említik, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Dunakeszi a föllendülés korszakában van – jelentette ki a város országgyűlési képviselője Tuzson Bence beszéde végén elismerését fejezte ki a város polgármesterének, Dunakeszi minden polgárának.

Az államtitkár, a Dunakanyarrégió részletes beszámolója szerint, úgy fogalmazott: Minden küzdelmünk, minden munkánk a jövőről kell, hogy szóljon, mellyel egy boldog, még erősebb várost és országot teremtünk! Boldog születésnapot Magyarország!

A Dunakeszi Post felvétele

Korábban beszámoltunk arról, hogy reggel 9 órakor ünnepi misét tartottak, amelyen a Szent Imre templom új papja az erős szellemi-lelki alapokról beszélt.

Képek: Sunny Foto.

Előző cikkSzétverte a jég Kabát Péter autóját, Dunakesziről ment éppen haza
Következő cikkTárkányi Gergőt nem lehet megállítani