Hivatalosan is átadták a Kőrösi parkot a lakótelepen. Az alpolgármester és a polgármester pingpongozott, a VSD focistái pedig a teqballpályát póbálták ki, mutatták be.

Sokakkal együtt tudunk örülni, ezért is érdemes volt felújítani a régi KRESZ-parkot – mondta Dióssi Csaba a lakótelepen. A polgármester úgy látja, hogy a sporteszközökkel gazdagon felszerelt és virágokkal borított közterület igazi gyöngyszeme lesz a lakótelepnek. Felhívta a figyelmet arra, hogy még több hasonló teret szeretnének felújítani, de ehhez kellenek a helyi képviselők is. Akkor kezdik el ugyanis az építkezést, ha a későbbi gondozást a helyi közösség elvállalja.

A park amúgy Tóth Eszter főkertész munkáját is dicséri hiszen az ő szakmai vezetésével történt meg a növényzet átalakítása. Ennek látható jele, hogy mindegyik évszakban lesz valamilyen virág a parkban.

Az átadón a helyi önkormányzati képviselő, Seltenreich József gondosan és szívvel elvégzett munkáról beszélt. A hivatalos ceremónia végén a VSD sportolói teqball bemutatót tartottak és asztaliteniszeztek a városi politikusokkal is.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/dunakeszipost/videos/283641652691338/?t=2″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Laikus számára is látható volt, hogy a polgármester, nézzék az ütőfogását, egykor asztaliteniszezett.