Szeptember 4-én veszi véglegesen birtokba a VSD jégkorong szakosztálya azt a csarnokot, amelyet tavaly ősz óta használnak. A régi Sweet Point épületében kialakított pályáról van szó.
Csütörtökön lesz az Alagi út 1. alatt található csarnok ünnepélyes megnyitója. A VSD jégkorongozóinak ez lesz ezentúl a hivatalos otthona. Az épület a szakosztály birtokába kerül. A volt Sweet Point telephelyéről van szó, amelyet egyébként még 2019 elején vásárolt meg az önkormányzat. Most azt szeretnék bemutatni, hogy milyen fejlesztések történtek 10 hónap alatt. Koncz Sándor István szakosztályvezető a Postnak sorolta ezeket: vettek egy jégfelújító Rolba-kocsit, teljessé tették a szigetelést, új palánkot is építettek. Így a pálya már alkalmas hivatalos utánpótlás 3×3-as jégkorong-mérkőzések megtartására.
A meghívóban az áll, hogy olyan jégcsarnokot álmodtunk meg, amely kiszolgálja a hokisok igényeit és lehetőséget biztosít arra, hogy a Dunakeszin élő gyerkőcök megtanulhassanak korcsolyázni.
A megnyitót szeptember 4-én 18 órától tartják. Nagy felhajtást nem akarnak, inkább pont azt akarják megmutatni, hogy miért fontos ez a létesítmény a dunakeszi gyerekeknek. Akik valamivel korábban érkeznek, azok belekukkanthatnak a gyermekek edzésébe is.
Előző cikkMáris telt ház van a most átadott alagligeti óvodában
Következő cikkJobban lehet az az anyuka, akire rádőlt egy fa szombaton